23 & 24 November De BuitenlandBeurs Utrecht

9 oktober 2018
Het avontuur wacht, kom naar De BuitenlandBeurs! Heb jij interesse in een studie, tussenjaar, stage, taalreis of high school programma in het buitenland? Kom op vrijdag 23 of zaterdag 24 november naar De BuitenlandBeurs  in Jaarbeurs Utrecht. 
 
Je vindt ons op de beurs met alle informatie over stages, afstuderen, traineeships, Au Pair programma's en vrijwilligers werk. Daarnaast vind je op de beurs ook internationale hogescholen en universiteiten, informatie over een tussenjaar en high school in het buitenland. Luister naar de ervaringsverhalen van studenten die jou al zijn voorgegaan naar het buitenland en bezoek inspirerende lezingen met thema’s als “Een tussenjaar in het buitenland” of “Studeren in de VS”. Of ga één op één in gesprek met 1 van onze buitenlandexperts. 
 
Kortom, alle informatie die jij nodig hebt in de voorbereiding op jouw buitenlands avontuur.  Meld je nu gratis aan en maak kans op een taalreis naar je droombestemming!  Ga voor meer informatie en je gratis e-ticket naar www.buitenlandbeurs.nl

Vacatures

 • Operations and Property Management

  Join the team of an international property management company in the United Kingdom or Ireland and gain…

  zoom
 • Marketing

  Assist the marketing team to maximize the awareness of this company's products and services on a B2B…

  zoom
 • Content Management

  Content Management intern in Hamburg needed! Your native language is Dutch? You are able to work independently…

  zoom
Bekijk meer vacatures

Reviews

Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten