clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Prijzen Berlijn

 Bemiddelingskosten 
Onbetaald afstuderen (eenmalig)€650 
Betaald afstuderen (eenmalig)€750 

Inclusief: Huisvesting support, flight support, helpdesk voorafgaande en tijdens je programma. Maandelijkse vergoeding voor een betaalde stage varieert tussen €250 en €600 per maand, of in de vorm van huisvesting. 

Betaalmoment

  1. Aanbetaling: Wanneer je aan de hand van het vrijblijvende intakegesprek goedkeuring geeft om een programma op te starten wordt de aanbetaling in rekening gebracht. Inschrijven en het intakegesprek zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €350,-.
  2. Bemiddeling: Wanneer Stage-Euro een passend programma heeft gevonden waar jij goedkeuring voor geeft wordt het resterend bedrag van de bemiddeling in rekening gebracht. De aanbetaling wordt in mindering gebracht.

Huisvesting

Stage-Euro begeleid bij het vinden van huisvesting vlakbij het stageadres. In sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden zal je moeten kiezen voor een studio of een appartement. Prijzen kunnen variëren maar gemiddeld betaal je:

  • Studentenkamer €400 per maand
  • Studio                    €750 per maand
  • Appartement        €950 per maand (slaapkamer/woonkamer/badkamer)

Je ontvangt assistentie bij het vinden van huisvesting maar je zal zelf het huurcontract afsluiten. Wij raden je aan gelijk na aankomst verschillende huisvestingsmogelijkheden te bekijken en ter plekke je keuze te maken. Van Stage-Euro ontvang je een housing-folder met nuttige tips & trucs.