clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Prijzen programma’s in Amsterdam

 Bemiddelingskosten
Stage Programma €1150,-
   

Inclusief: (afstudeer) stageplek, ondersteuning bij het vinden van huisvesting, het boeken van je vliegticket of kopen van je treinkaartje en onze helpdesk voorafgaand en tijdens je programma.
Exclusief: Kosten voor huisvesting en je vliegticket of treinkaartje.

Vergoedingen

Bij het overgrote deel van de afstudeerstages die worden aangeboden door Stage-Euro ontvang je een vergoeding variërend van €250 tot €600 per maand. Sommige bedrijven bieden naast een salaris ook vergoedingen in de vorm van huisvesting, mealplans of vervoerskosten.

Betaalmomenten

  1. Inschrijven en intakegesprek: Beide zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €450,-. Dit gebeurt pas nadat je na afloop van het intakegesprek hebt ingestemd met het opstarten van een programma. 
  2. Bemiddeling: Wanneer Stage-Euro een passend programma voor je heeft gevonden en jij je goedkeuring hebt gegeven, wordt het resterend bedrag in rekening gebracht. 

Kosten voor huisvesting

Stage-Euro biedt begeleiding in het vinden van huisvesting bij je (afstudeer) stageadres. Je kunt gaan wonen in een studentenhuis of kiezen voor een studio of appartement. De prijzen variëren, maar je kunt rekening houden met het volgende: 

  • Studentenkamer:   v.a. €700,- per maand.
  • Studio:                     v.a. €900,- per maand.
  • Appartement:         v.a. €1200,- per maand (slaapkamer/woonkamer/badkamer).

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-euro.nl of 020 68 23 026