clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Over ons

Stage Euro is een onderdeel van Stage-Global en opgericht in 2010 met het doel om kwaliteit stages in Europa aan te bieden voor Nederlandse studenten. Intussen is het uitgegroeid tot een volledige service op het gebied van stage en studie in Europa. Stage-Euro is gevestigd in Amsterdam en heeft zowel Nederlandse, Duitse en Amerikaanse werknemers. Daarnaast zijn we ook werkzaam vanuit Amerika. Een internationale ervaring begint met een internationaal team. Graag stellen wij ons team aan je voor.

No image found

Andries Bonneur

Oprichter

Andries is de eigenaar van Stage-Euro, Stage-USA en Stage-Australia. Hij heeft International Business gestudeerd in de Verenigde Staten (Minnesota) en heeft 1,5 jaar in Florida en 1,5 jaar in New York City gewoond. Hij brengt veel tijd door in de Verenigde Staten om hier de programma’s te ondersteunen.

No image found

Claudia Santana

General Manager

Claudia is opgegroeid in San Diego, Californië, en heeft Psychologie gestudeerd aan de San Diego State University. Na haar studie heeft ze in het hoger onderwijs, studentenzaken en internationaal onderwijs gewerkt. In 2013 heeft ze een Fulbright Award ontvangen om les te geven aan de Nationale Universiteit in Colombia. Naast Colombia heeft ze ook in Chili en Mexico gewoond en in 2015 is ze verhuisd naar Nederland. Haar grootste passie is het helpen van studenten en young professionals om een onvergetelijke ervaring in het buitenland op te doen.

No image found

Jackie van Arkel

Programma Coördinator

Jackie is Project Coördinator bij Stage-Global. Jackie komt uit Minnesota in de Verenigde Staten en heeft haar Bachelor diploma in psychologie en verslavingsleer behaald als een student-atleet aan de University of South Dakota. Ze heeft vervolgens haar Master diploma in verslavingsleer online behaald aan de University of South Dakota terwijl ze woonachtig was in de Pacific Northwest. Jackie is naar Nederland verhuisd in 2019 en heeft een passie om anderen te helpen met het behalen van persoonlijke en professionele doelen.

No image found

Eline Al

Programma Coördinator

Eline is programma coördinator bij Stage-Global. Ze woont in een klein dorpje in Nederland en heeft haar bachelor en master in Communicatiewetenschappen behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze gestudeerd aan de Universiteit van Ottawa, Canada, voor haar minor. Door deze ervaring groeide haar liefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen! Om deze reden wil ze nu ook andere studenten en professionals helpen met een onvergetelijke ervaring en haar enthousiasme delen om zo een avontuur aan te gaan.

No image found

Sophie Blasek

Program Support

Sophie is stagiaire bij Stage Global. Sophie is geboren in Bergisch Gladbach in Duitsland. Na de middelbare school bracht zij een half jaar door in New York om het land en de mensen daar beter te leren kennen. Om haar passie voor buitenlandse reizen in de toekomst te kunnen uitoefenen, besloot zij International Business te gaan studeren aan de universiteit van Trier. In het kader van deze studie bracht zij een semester in het buitenland door in Nice om haar talenkennis te verbeteren. Daarna is ze haar stage bij Stage-Global begonnen in Amsterdam.

No image found

Rik Goedhart

Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever bij Stage-Global. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen.

No image found

Jonas Linke

Regional Coordinator Germany

Jonas is opgegroeid in Siegen, dichtbij Keulen in Duitsland en heeft zowel zijn Bachelor's als Master's Degree in Business Administration behaald aan de Universiteit van Osnabrück. Al vroeg heeft Jonas een passie ontwikkeld om in aanraking te komen met andere culturen en om andere talen te spreken. Deze passie blijkt uit zijn sociale vrijwilligerswerk in Mexico in 2009 en uit zijn stage in New York City in 2016. Jonas keerde meerdere keren terug naar Mexico en de Verenigde Staten om in contact te blijven met zijn internationale vrienden en om nieuwe gebieden te ontdekken in deze mooie landen. Jonas is een specialist voor de Stage-Global programma's in Duitsland om onvergetelijke en waardevolle ervaringen te creëren in het buitenland.

No image found

Patrick Pittman

Regional Coordinator

Patrick is geboren en opgegroeid in Zuid California. Hij heeft een Bachelor diploma in Engels van de University of California San Bernardino. Patrick’s passie om mensen van over de hele wereld te helpen met groeien door het aanleren van nieuwe talen en het ervaren van andere culturen, heeft ertoe geleid dat hij voor meer dan 20 jaar Engelse les heeft gegeven overal in de wereld. Hiervan heeft hij 10 jaar geleefd en gewerkt in Zuid-Korea wat een levensvormende ervaring is geweest. Patrick geeft graag terug aan de internationale gemeenschap door middel van les geven, het helpen met unieke stages in het buitenland, of door het organiseren van studieprogramma’s in het buitenland. Patrick’s verantwoordelijkheid bij Stage-Global is om stagiaires en trainees bij bedrijven te plaatsen aan de westkust van de United States, voornamelijk in Californië.


Awards & Memberships

Office The Netherlands:

Keizersgracht 127
1015 CJ Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026
Email: info@stage-euro.nl
KvK nummer: 63551535
BTWnummer: NL824098730B01

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1 646 693 7126