clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Over ons

Stage Euro is een onderdeel van Stage-Global en opgericht in 2010 met het doel om kwaliteit stages in Europa aan te bieden voor Nederlandse studenten. Intussen is het uitgegroeid tot een volledige service op het gebied van stage en studie in Europa. Stage-Euro is gevestigd in Amsterdam en heeft zowel Nederlandse, Duitse en Amerikaanse werknemers. Daarnaast zijn we ook werkzaam vanuit Amerika. Een internationale ervaring begint met een internationaal team. Graag stellen wij ons team aan je voor.

No image found

Andries Bonneur

Oprichter

Andries is de eigenaar van Stage-Euro, Stage-USA en Stage-Australia. Hij heeft International Business gestudeerd in de Verenigde Staten (Minnesota) en heeft 1,5 jaar in Florida en 1,5 jaar in New York City gewoond. Hij brengt veel tijd door in de Verenigde Staten om hier de programma’s te ondersteunen.

No image found

Claudia Santana

General Manager

Claudia is opgegroeid in San Diego, Californië, en heeft Psychologie gestudeerd aan de San Diego State University. Na haar studie heeft ze in het hoger onderwijs, studentenzaken en internationaal onderwijs gewerkt. In 2013 heeft ze een Fulbright Award ontvangen om les te geven aan de Nationale Universiteit in Colombia. Naast Colombia heeft ze ook in Chili en Mexico gewoond en in 2015 is ze verhuisd naar Nederland. Haar grootste passie is het helpen van studenten en young professionals om een onvergetelijke ervaring in het buitenland op te doen.

No image found

Marloes Schavemaker

Programma Manager

Marloes is Programma Manager bij Stage-Global. Marloes is geboren in Beverwijk, Nederland, en heeft haar Bachelor studie in Bestuurs- en Organistiewetenschap aan de VU in Amsterdam voltooid. Na haar Bachelors heeft ze haar Masters diploma in Public Relations behaad als een student-atleet aan Hofstra University, New York. Tijdens haar 1,5 jaar in Amerika heeft haar liefde voor het land haar geïnspireerd om ook anderen te helpen met een vergelijkbare ervaring in Amerika. Haar favoriete stad in Amerika is New York. Er is altijd wat te doen en heel veel te zien, maar je kunt daarnaast ook genieten van de rust in Central Park.

No image found

Rachel Taylor

Program Manager

Rachel is opgegroeid in Maryland, Costa Rica en South Carolina. Ze heeft haar diploma gehaald bij de College of Charleston in Charleston, South Carolina in Political Science and International Studies. Tijdens haar studie heeft ze verscheidene banen gehad waarin zij werkte met studenten, van het coordineren van vrijwilligersreizen voor studenten tot het geven van Spaanse lessen. Rachel heeft na haar afstuderen een Fulbright award ontvangen om vervolgens Engels op universiteitsniveau te geven in Mexico. Na deze ervaring verhuisde ze naar Nederland in 2017 om een Master's program in International Development Studies te behalen. Haar passie om met studenten en young professionals te werken, heeft tot haar positie als Junior Program Manager bij Stage-Global geleid.

No image found

Rick Gitzels

Programma Support

Rick is stagiair Business Development en Program Support bij Stage-Global. Rick is geboren in Hoorn, Nederland, en is op dit moment bezig met het afronden van zijn Bachelor International Business Administration aan de Universiteit Twente. Tijdens zijn bachelor heeft Rick een half jaar in het noorden van India gestudeerd en vervolgens rondgereisd in het zuiden van India. Na terugkomst in Nederland heeft hij een bestuursjaar gedaan bij een non-profit organisatie die studenten helpt een geschikte stage of afstudeeropdracht te vinden in Nederland. Tijdens dit jaar is zijn passie ontstaan om studenten te helpen met het vinden van een stage en dit wil hij graag doorzetten!

No image found

Abigail Angay

Regional Coordinator

Abigail is geboren en opgegroeid op de Filipijnen. Ze heeft een Bachelor of Science in Entrepreneurship van Enderun Colleges. Het was Abigail’s droom om stage te lopen in Amerika, met behulp van Stage-USA heeft ze al twee stages gelopen in Manhattan, New York. Na haar eerste stage in Amerika voelde het voor Abigail nog niet alsof ze klaar was met New York en daarom besloot ze om nog een keer terug te gaan voor een volgende stage. Abigail werkt nu bij Stage-Global waar ze anderen helpt met een soortgelijke ervaring in het buitenland.

No image found

Rik Goedhart

Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever bij Stage-Global. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen.

No image found

Jonas Linke

Regional Coordinator Germany

Jonas is opgegroeid in Siegen, dichtbij Keulen in Duitsland en heeft zowel zijn Bachelor's als Master's Degree in Business Administration behaald aan de Universiteit van Osnabrück. Al vroeg heeft Jonas een passie ontwikkeld om in aanraking te komen met andere culturen en om andere talen te spreken. Deze passie blijkt uit zijn sociale vrijwilligerswerk in Mexico in 2009 en uit zijn stage in New York City in 2016. Jonas keerde meerdere keren terug naar Mexico en de Verenigde Staten om in contact te blijven met zijn internationale vrienden en om nieuwe gebieden te ontdekken in deze mooie landen. Jonas is een specialist voor de Stage-Global programma's in Duitsland om onvergetelijke en waardevolle ervaringen te creëren in het buitenland.

No image found

Patrick Pittman

Regional Coordinator

Patrick is geboren en opgegroeid in Zuid California. Hij heeft een Bachelor diploma in Engels van de University of California San Bernardino. Patrick’s passie om mensen van over de hele wereld te helpen met groeien door het aanleren van nieuwe talen en het ervaren van andere culturen, heeft ertoe geleid dat hij voor meer dan 20 jaar Engelse les heeft gegeven overal in de wereld. Hiervan heeft hij 10 jaar geleefd en gewerkt in Zuid-Korea wat een levensvormende ervaring is geweest. Patrick geeft graag terug aan de internationale gemeenschap door middel van les geven, het helpen met unieke stages in het buitenland, of door het organiseren van studieprogramma’s in het buitenland. Patrick’s verantwoordelijkheid bij Stage-Global is om stagiaires en trainees bij bedrijven te plaatsen aan de westkust van de United States, voornamelijk in Californië.


Awards & Memberships

Office The Netherlands:

Keizersgracht 127
1015 CJ Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026
Email: info@stage-euro.nl
KvK nummer: 63551535
BTWnummer: NL824098730B01

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1 646 693 7126