clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Stage Londen

Ben je geïnteresseerd om aan je CV te werken in Londen? Of je nu geïnteresseerd bent in financiën, communicatie, marketing, fashion of iets anders, de Engelse hoofdstad is een van Europa’s meest levendige business hubs, de basis van ’s werelds meest succesvolle bedrijven – perfect voor dat extra stukje waar werkgevers naar zoeken. Stage-Euro plaatst je in bedrijf dat bij je past, assisteert je met het vinden van huisvesting, reisplannen, en geeft je nuttige informatie over wat je kunt zien en doen in de stad waar je stage loopt. Een stage is beschikbaar voor studenten, net afgestudeerden, of voor kandidaten die relevante werkervaring hebben in dezelfde sector als de stage. In alle stages die Stage-Euro aanbiedt, zal je compensatie ontvangen, begeleiding en advies.

Wie kan er meedoen?

Onze stage programma’s zijn voor studenten, net afgestudeerden of young professionals die meer werkervaring willen opdoen in een sector waar zij ook in willen werken.

Wat is een stage?

Een stage geeft je praktijkervaring in een bedrijf waar je begeleid wordt, maar waar je ook vertrouwen en echte verantwoordelijkheden krijgt. Dit is de perfecte kans om een voet tussen de deur te krijgen in een sector waar niet veel startersfuncties te vinden zijn, daarnaast ziet een werkgever altijd graag initiatief en praktijkervaring op je CV! Een stage is een intensieve training en supervisors vragen veel van je. Je moet een hardwerkend, gemotiveerd, en ambitieus individu zijn om in aanmerking te komen. De stages zijn meestal 6 maanden, maar op aanvraag zijn er ook kortere of langere programma’s mogelijk.

Afstudeeropdracht

Stage-Euro biedt ook mogelijkheden voor hoogwaardige afstudeeropdrachten aan. Je zult een deel van je tijd besteden aan een project dat is goedgekeurd door jou, het bedrijf en je school. Gemiddeld krijg je 20% van je werktijd voor het project. Het is belangrijk om je opdracht en stage vereisten goed uit te leggen in het interview met een Stage-Euro vertegenwoordiger. 

Waarom Londen?

Er is maar een andere stad in de wereld dat meer bezoekers per jaar heeft dan Londen. Het is duidelijk dat deze stad een van de meest levendige plekken is om tijd door te brengen en het is niet eens zo ver van huis! Hiernaast is de Britse hoofdstad een van de meest belangrijke business hubs. Londen is een stad voor iedereen door zijn vele sociale, culturele en historische activiteiten. De multiculturele bedrijven en universiteiten met duizenden internationale studenten en stagiaires zorgen ervoor dat je nooit de enige uitwisselingsstudent bent!

Stage richtingen

Stage-Euro biedt programma’s in Londen aan in de volgende richtingen:

 • Bedrijfskunde/Management
 • Eventmanagement
 • Film/TV
 • Grafisch design/ontwerp
 • Health care
 • Hospitality/Toerisme
 • Fashion
 • Human Resources (HR)
 • ICT/Informatica
 • International Business
 • Juridisch
 • Logistiek/Distributie
 • Luchtvaart (techniek)
 • Marketing/Communicatie
 • Media & Entertainment
 • Sport (management)
 • Techniek/Bouwkunde/Electro
 • Technische Bedrijfskunde

Kan je jouw richting hier niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Huisvesting

Stage in het buitenland betekent ook het zoeken naar een nieuwe woning. Stage-Euro helpt jou op weg met het vinden van passende huisvesting door middel van een housing-folder met nuttige tips & trucs. Je legt uiteindelijk zelf contact met de verhuurder. Veel studenten verblijven eerst een paar nachten in een hostel, om verschillende woonruimtes te bekijken alvorens een goede keuze te maken.

Periode & Stagevergoeding

Er zijn geen specifieke startdatums voor stages in Europa; je kunt het hele jaar door beginnen. Een stage duurt meestal tussen de 3 en 12 maanden. Indien je graag langer dan 12 maanden naar het buitenland wilt kan je je inschrijven voor een traineeship in het buitenland. Wij raden je aan om je 2 tot 6 maanden voor de start van je stage in het buitenland in te schrijven bij Stage-Euro. We accepteren studenten tot 1 maand voor de start van de stage. Per week zal je ongeveer 32-38 uur op je stage adres zijn. Hou er rekening mee dat vakantiedagen niet bij ieder bedrijf vanzelfsprekend zijn; een stage in Londen zal bijvoorbeeld anders zijn dan een stage in Barcelona. De meeste stageplaatsen die Stage-Euro aanbiedt zijn betaald. Vergoedingen variëren tussen €250 en €600 per maand.