clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Stappenplan

  1. Inschrijven: Je schrijft je online in door ons online inschrijfformulier in te vullen.
  2. Eerste contact: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt via Zoom plaats. 
  3. Intake: Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw programma in de UK, en de visumvereisten voor het exchange visum. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
  4. Visum Agreement & betaling: Wanneer je van start wilt gaan met het visumtraject teken je het visum agreement, en voldoe je de kosten van je visumaanvraag €850. 
  5. Verzamelen van de documenten: Wanneer de betaling is voldaan gaan we aan de slag. We sturen je een mail met daarin alle documenten die we nodig hebben voor de aanvraag van je exchange visum. Ook nemen we contact met je bedrijf op om aanvullende informatie op te vragen. Daarnaast stellen we samen met je bedrijf een trainingsplan op.
  6. Indienen aanvraag: Wanneer we al je documenten hebben verzameld, dienen we je aanvraag in bij onze partner in de UK. Op dat moment zal je de kosten van £605 voldoen voor je sponsorship.
  7. Visum aanvraag: Wanneer je sponsorship is goedgekeurd kan je visum worden aangevraagd. Je voldoet £259 rechtstreeks aan de Britse overheid. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 weken voordat je visum is goedgekeurd door de Britse overheid, waarna je richting de UK kan afreizen.
  8. Enjoy you time abroad! 

 

 

Inschrijven