clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Plaatsingen in Europa
certificate
Geaccrediteerde programma's

Visum UK

Stage visum UK

Sinds de Brexit in 2020 is het een stuk lastiger geworden stage te lopen in het Verenigd Koningrijk. Zo is het niet meer mogelijk om als student of recent afgestudeerde naar de UK af te reizen en deel te nemen aan een stage, zonder hiervoor het juiste visum aan te vragen.

Bij Stage-Euro is het nu mogelijk een stage visum voor de UK aan te vragen, het Exchange Visum. Voor dit visum heb je een sponsor nodig, en de aanvraag moet goed gedocumenteerd worden. Ook moet je bedrijf in de UK voldoen aan bepaalde vereisten. Zo moet er een vaste werkplek zijn, voldoende supervisie en zal een trainingsplan opgesteld moeten worden. Dit hele traject wordt door Stage-Euro verzorgd. Gemiddeld neemt de aanvraag van het Exchange Visum 4-8 weken tijd in beslag. Veel hangt ook af van de snelheid waarmee jij en het bedrijf de gegevens kunnen aanleveren die nodig zijn.

Heb je zelf een stage gevonden in de UK? Vul dan ons inschrijfformulier in, en plan een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens de intake nemen we de details van je stage en bedrijf door, en kunnen we direct aangeven of de aanvraag van het visum haalbaar is.

Wie komt er in aanmerking voor het stage visum in de UK (Exchange Visa)

  • Vanaf 18 jaar oud
  • Je staat ingeschreven voor een voltijd opleiding (MBO/HBO/WO) OF de start van je stage is binnen 24 maanden na het afronden van je studie
  • Je hebt in ieder geval 1 semester van je opleiding afgerond
  • Je beschikt over voldoende financiële middelen
  • Je hebt een passende zorg/ongevallen verzekering  (Stage-Euro voorziet je van de vereisten van deze verzekering)
  • De maximale duur van het visum is 6 maanden
Inschrijven